Ghidul electricianului modern

electrician_modern

Site-ul miculelectrician.ro a schitat pentru dumneavoastra ghidul electricianului modern .Ce vrem sa spunem prin modern , adica acel electrician pe care oricare dintre noi si-l doreste cand are probleme cu instalatia electrica. Din experienta  construita pe baza a zeci de colaborari cu firme de electrice sau electricieni autorizati , electricianul modern este in zilele de astazi si un electrician de succes care nu duce  lipsa de lucrari si are clienti care ii apreciaza munca si il recomanda mai departe fara nici o ezitare.

Asadar sa incepem:

  1. Electricianul modern emite documente fiscale pentru lucrarile executate , bazate pe un deviz de lucrari. De asemenea pe baza facturii ofera clientului si o garantie asupra lucrarii;
  2. Este documentat , cunoaste normele in vigoare pentru instalatiile electrice (Ex. folosirea materialelor ignifuge in anumite zone) si le comunica clientului pentru a le pune in aplicare;
  3. Foloseste materiale de calitate .  Orice produs de slaba calitate va fi ieftin la inceput dar intretinerea sau schimbarea lui va fi cu siguranta costisitoare in timp.
  4. Aplica noutatile aparute la nivelul materialelor (Ex. LED-ul ) . Avansul tehnologiei este foarte rapid si se aplica si in cazul materialelor electrice reducand consumul , intretinerea , designul ;
  5. Nu foloseste ciocanul . Cele mai folosite scule ale unui electrician ar trebui sa fie creionul de tensiune si patentul.
  6.  Nu face improvizatii . De obicei improvizatiile sunt lucrari care au termen scurt de viata si pot cauza in timp defectiuni si altor echipamente sau instalatii conexe.
  7. Respecta termenul de finalizare al lucrarii. Consideram ca este important ca termenul comunicat la inceput sa fie cel real pentru ca nimanui nu-i place sa stea cu santierul in casa la nesfarsit.
  8. Nu pacaleste clientul cu un pret prea mare si nu in ultimul rand nu fura materiale in timpul lucrarii si preda clientului toate produsele ramase la finalizarea instalatiei.

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *