Topul consumatorilor casnici

Este imposibil sa nu va fi intrebat macar o data cum ati putea reduce consumul de energie din locuinta dumneavoastra , si care ar fi electronicele sau electrocasnicele pe care ar trebui sa le folositi mai putin pentru a reduce factura la energie care parca de la an la an este mai mare. In acest scop cei de la wall-street.ro au intocmit o analiza asupra consumatorilor casnici si care este impactul lor in factura noastra. S-au folosit pentru acest test cei mai populari 10 consumatori de energie care sunt utilizati aproape zilnic in casele noastre.       
consumatoriDupa cum se poate vedea masina de spalat conduce topul consumatorilor dupa evidentierea consumurilor maxime pe ora/zi. In ordinea mentionata o urmeaza frigiderul, calculatorul , aspiratorul si fierul de calcat , uscatorul de par , televizorul , cuptorul cu microunde si pe ultima pozitie s-ar afla tableta si telefonul.

In concluzie ar trebui sa gasim o solutie prin care sa folosim cat mai putin masina de spalat , frigiderul etc , dar cum in practica acest lucru nu este posibil atunci ar trebui sa alimentam acesti consumatori prin stocarea energiei consumate prin alergare sau mers in decursul unei zile intr-o baterie si conectarea ei la sfarsitul zilei la acesti consumatori pentru alimentare.   Bineinteles aceasta este doar o teorie care probabil nu se va realiza sau cine stie….

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *