Sari la conținut

Adaugă culoare camerei cu Plafoniera LED cu boxă inclusă

plafoniera-led-cu-boxa-inclusa-24w-4000k-ip20-denilighting

Vrei să îţi transformi camera într-un spaţiu plin de culoare şi distractiv? E foarte simplu să faci asta cu plafoniera LED inteligentă ce dispune şi de o boxă Bluetooth ce se conectează uşor la smartphone-ul tău.

Plafoniera LED combină sistemul de iluminare eficient al tehnologiei LED cu conectivitatea smartphone-urilor. Un produs care oferă casei tale un aspect fresh şi modern, fiind perfect pentru momentele memorabile din viaţa ta.

https://www.facebook.com/miculelectrician.ro/videos/2016246631924475/

Plafoniera LED se conectează extrem de rapid la smartphone-ul tău Android sau iOS. Trebuie doar să instalezi aplicaţia „iLight” cu ajutorul căreia poţi regla intensitatea lumininoasă, schimba culorile şi reda piesele preferate prin boxa inclusă în aceasta. După conectare, puteţi redenumi dispozitivul după bunul plac. Aplicaţia, pe lângă funcţiile precizate mai sus, oferă şi posibiltatea de a seta un timer pentru cât timp să stea aprinsă. Ceea ce înseamnă că nu este doar un simplu gadget distractiv cu care să îţi impresionezi prietenii şi cu care să creezi un ambient plăcut, ci şi un ajutor în a economisi energie.

Este perfectă pentru evenimente speciale, petreceri, datorită faptului că aplicaţia înţelege ritmul muzicii şi modifică culorile pentru experienţe inedite. În funcţie de luminile şi muzica setate, se poate crea şi o atmosferă romantică.

Produsul costă 270 RON – cu o reducere de 10% – şi îl puteţi comanda de pe site-ul Micul Electrician sau puteţi veni direct în magazinul fizic de pe Strada Padeşu, nr. 70, de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:30 ca să îl testaţi.

Putere: 24W
Dimensiuni: 400mm X 55mm
Garantie: 2 Ani
Bec inclus: DA
Funcţii: Bluetooth
Sistem operare: Google Play/Windows Marketplace/Apple Store

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.