Sari la conținut

TIPS-URI DE SIGURANTA PENTRU PRIMAVARA

TIPS-URI DE SIGURANTA PENTRU PRIMAVARA

Acum că vremea este mai caldă și petreceti mai mult timp în aer liber, este important să vă asigurați că anumite componente electrice funcționează corect atat in interiorul casei, cat si in exteriorul acesteia.

Concentrarea atentiei pe siguranța electrica vă poate ajuta să nu vă răniți din cauza unei defecțiuni electrice.

Mii de oameni sunt grav răniți sau electrocutați ca urmare a incendiilor și accidentelor electrice din propriile case.

Iată câteva reguli simple de siguranță pe care trebuie să le rețineți:

  1. Scările de orice material nu trebuie să vină în contact cu o conductă electrică, deoarece acest lucru poate duce la vătămări grave sau la moarte. Păstrarea la o distanță de 10 m distanță de o linie de alimentare aeriene este o masura potrivita de precautie.
  2. Dacă sculele electrice nu sunt utilizate, asigurați-vă că ați deconectat totul. Dacă nu, este posibil ca sculele să se supraîncălzească și să provoace un incendiu.
  3. Verificați dacă există cabluri deteriorate la sculele electrice. Este important să verificați dacă cablul este rupt sau dacă ștecherul este rupt. Acest lucru face ca instrumentul să fie periculos pentru funcționare.
  4. Evitați zonele umede în timp ce utilizați orice element electric. Fiți conștienți de ce se afla in jurul dumneavoastra.
  5. Învățați copiii să nu urce intr-un copac care se afla lângă o linie electrică sau sa incerce sa inalte un zmeu in apropierea electricitatii. Dacă un zmeu se încurcă în liniile electrice aeriene, nu încercați să îl îndepărtați singur. Firul poate conduce un curent electric care poate provoca vătămări grave sau deces.

 

Urmati aceste sfaturi simple și practice pentru a fi în siguranță în această primăvară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.